Măsuri de siguranţă sporite la partida dintre CSU Sibiu şi Elba Timişoara

no title

Aproximativ 20 de jandarmi vor asigura ordinea publică în zona Sălii Transilvania cu prilejul partidei de baschet masculin din cadrul "play-off-ului" Diviziei A dintre C.S.U. Atlassib Sibiu şi B.C. Elba Timişoara.

Duminică, aproximativ 50 de jandarmi, vor asigura ordinea publică în municipiul Mediaş cu prilejul întâlnirii dintre F.C. Gaz Metan Mediaş şi F.C Gloria Bistriţa, din cadrul Ligii I de fotbal.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele F. C. Gaz Metan Mediaş - F.C. Gloria Bistriţa. Meciul, din cadrul Ligii I de fotbal, este considerat a fi unul cu grad de risc mediu şi se va desfăşura pe stadionul municipal Gaz Metan Mediaş, duminică, 25 aprilie 2010, cu începere de la ora 15.00.
Întrucât se estimează participarea unui număr ridicat de spectatori, în jur de 1800 la Sibiu, respectiv 4000 la Mediaş) Jandarmeria solicită acestora să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului/arenei sportive.

 

 

Versiune mobil | completa