Managerul Spitalului Judeţean Sibiu a demisionat, invocând motive personale

de Pacala Dana - Mediafax, Laura Buciu

Foto: turnulsfatului.ro

Managerul Spitalului Judeţean Sibiu, Liviu Cotârlă, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că şi-a depus, în cursul zilei de luni, demisia din funcţie.

"Am înaintat conducerii Consiliului Judeţean Sibiu demisia din funcţie, începând cu data de 25 iulie 2013. Până atunci voi îndeplini în continuare funcţia de manager executiv al unităţii. Decizia mea a avut la bază pur motive de natură personală", a spus Liviu Cotârlă.

El va continua să lucreze în Spitalul Judeţean Sibiu ca medic la Secţia Nefrologie.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Sibiu, Ioana Căpăţână, a declarat corespondentului MEDIAFAX că s-a luat act de demisia managerului Liviu Cotârlă, interimatul urmând a fi asigurat de directoul medical al unităţii, medicul Radu Chicea.

"Domnul doctor Chicea este în concediu până în 25 iulie. Începând cu data respectivă, va prelua funcţia de manager al unităţii până la organizarea concursului pentru ocuparea acestei funcţii", a afirmat Ioana Căpăţână.

Potrivit sursei citate, în cursul acestei săptămâni va fi stabilită data pentru organizarea concursului.

Liviu Cotârlă a deţinut funcţia de director interimar al Spitalului Judeţean Sibiu din iunie 2012, iar în luna ianuarie a acestui an a susţinut concursul pentru ocuparea funcţiei de manager şi a fost numit după validarea rezultatelor.

La finalul lunii martie, directorul medical, managerul financiar-contabil şi cel administrativ de la Spitalul Judeţean Sibiu au demisionat, fiind înlocuiţi, până la organizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor, de persoane numite de către Consiliul Judeţean Sibiu.

În 23 martie, s-a organizat concursul pentru ocuparea funcţiilor de manager medical şi financiar-contabil, cele două posturi făcând parte din Comitetul Director al spitalului, iar în 29 martie a avut loc concursul pentru ocuparea funcţiei de manager administrativ.

 
Tag-uri:
manager
,spital
,demisie

 

Versiune mobil | completa