Mai puţine furturi din maşini

Mai puţine furturi din maşini

Numărul furturilor din maşini a scăzut comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Astfel, în primul trimestru al anului 2010 au fost constatate 120 infracţiuni de furt din autoturisme, faţă de 232 de fapte constatate în aceeaşi perioadă a anului 2009.

Lăsarea la vedere a unor obiecte tentante pentru cei certaţi cu legea, precum şi lipsa sistemelor de alarmare şi a dispozitivelor antifurt din dotarea autoturismelor sunt principalele elemente care favorizează producerea infracţiunilor de furturi din autoturisme.

În primul trimestru al anului 2010 au fost constatate 120 infracţiuni de furt din autoturisme, faţă de 232 de fapte constatate în aceeaşi perioadă a anului 2009. Din cele 120 de infracţiuni constatate în anul 2010, 114 au fost constatate în mediul urban şi numai 6 în mediul rural. Din cercetările efectuate până în prezent în cazul comiterii unor astfel de fapte s-a constatat faptul că, obiectele sustrase reprezintă o gamă foarte variată, începând de la genţi, acte, bani, telefoane mobile, până la obiecte cu volum mai mare, respectiv aparatură electronică, casetofoane sau laptop-uri.

 
Tag-uri:
sibiu
,futruri
,masini

 

Versiune mobil | completa