Mai multe locuinţe din municipiul Sibiu, inundate din cauza ploii torenţiale

de Andreea Unturica - Mediafax, Laura Buciu

Foto: Mediafax (Balazs Attila)

Mai multe locuinţe din municipiul Sibiu au fost inundate, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unei ploi torenţiale, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu intervenind cu cinci autospeciale şi 20 de cadre pentru scoaterea apei din gospodării, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ovidiu Bratoşin, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că, în noaptea de marţi spre miercuri, s-au înergistrat inundaţii în mai multe zone din municipiul Sibiu, în urma unei ploi torenţiale.

"S-a intervenit pe străzile Galileo Galilei, la numerele 7 şi 22, Depoului la numărul 12, Urlea la numărul 58, Trifoiului la numărul 13 şi Carpenului, la numărul 5. ISU a intervenit cu cinci autospeciale şi 20 de cadre", a declarat Ovidiu Bratoşin.

Potrivit meteorologilor, marţi noapte, în intervalul 01.15 – 02.15, municipiul Sibiu s-a aflat sub cod galben de precipitaţii abundente, care au depăşit 30 de litri pe metru pătrat, fiind însoţite de descărcări electrie şi vânt.

 
Tag-uri:
inundaţii
,sibiu
,

 

Versiune mobil | completa