Lindab va muta fabrica de la Sibiu în judeţul Ilfov la Ştefăneştii de Jos. Vezi aici câţi angajaţi au fost disonibilizaţi

Lindab va muta fabrica de la Sibiu în judeţul Ilfov la Ştefăneştii de Jos. Vezi aici câşi angajaţi au fost disnpobilizaţi


Lindab Romania, subsidiara locala a grupului Lindab, va reloca doua linii de productie de tigla metalica, la fabrica din Stefanestii de Jos (judet Ilfov). Linia de productie de casete structurale va fi conservata, iar centrul de la Sibiu va fi pastrat ca centru logistic.

"Prin aceasta reorganizare vom eficientiza costurile de procesare si vom asigura totodata o calitate mai mare a produselor prin aplicarea standardelor Lindab si a serviciilor de logistica. Pastram in totalitate gama de produse Rova, insa ne dorim sa aducem nivelul de calitate la cel cu care Lindab si-a obisnuit clientii in cei peste 15 ani de activitate in Romania", a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

In urma relocarii au fost disponibilizati 22 de salariati. "Decizia de concentrare a capacitatilor de productie la stefanesti a insemnat implicit si reduceri de personal la Sibiu. Colegii disponibilizati, in numar de 22, vor avea suportul nostru pentru a beneficia de masurile de protectie sociala si pentru a-si gasi cat mai repede un nou loc de munca"

Citeşte mai multe în Ziarul Financiar

 

 

Versiune mobil | completa