Iohannis va prezenta economia Sibiului la Regensburg

Iohannis va prezenta economia Sibiului la Regensburg

Primarul Klaus Iohannis va fi prezent la începutul lunii mai la Regensburg la
o sesiune de prelegeri organizată de prestigiosul Südost - Institut pe tema Europei de Est. Edilul sibian va face o prezentare a Sibiului din punct de vedere al administraţiei locale şi din punct de vedere economic.

În perioada 7-9 mai primarul se va deplasa în oraşul Landshut cu care Sibiul este înfrăţit din anul 2002 pentru a participa la Festivalul intitulat "Europa Fest der Städtepartnerschaften", organizat cu ocazia Zilei Europei. În cadrul acestei manifestări fiecare oraş invitat se va prezenta, Sibiul fiind prezent cu un stand în cadrul festivalului de unde se vor distribui materiale promoţionale.

"Consider că dezvoltarea şi întreţinerea acestor relaţii cu oraşe europene este foarte benefică pentru Sibiu, indiferent de domeniul pe care se axează aceasta, de la nivel de administraţie până la nivel social sau educaţional. Sibiul se bucură de o vizibilitate bună pe plan internaţional iar acest lucru ne este confirmat de numeroasele vizite dar şi invitaţii din partea acestor oraşe." a declarat primarul Klaus Iohannis.

 

 

Versiune mobil | completa