Greva a închis instituţiile publice. Vezi aici cum a fost afectat Sibiul

Greva a închis instituţiile publice. Vezi aici cum a fost afectat Sibiul

Greva a închis astăzi o parte din institutiile publice sibiene. Reprezentanţii AJOFM au anunţat că agenţia judeţeană şi toate unitatile din subordine de pe raza judetului nu vor avea program de lucru cu publicul, urmand ca activitatile se fie reluate incepand de marti, 1 iunie.
Primăria Municipiului Sibiu nu a avut program cu publicul între orele 7.30 - 10.0 datorită grevei de solidaritate la care funcţionarii din instituţie au aderat. După această oră programul a fost reluat în regim normal. În învăţământ 1283 din cei 4612 profesori au făcut greva. În 18 unităţi de învăţământ din judeţ a fost grevă totală, parţială în 42, iar în 11a dintre acestea nu s-a făcut grevă. De mâine vor intra in greva pe termen nelimitat 184 de care didactice din 7 unitati scolare.

La Serviciul Judeţean de Ambulanta sibiu s-a protestat intre 10 si 11 fara insa ca activitatea să fie perturbată. Aici au protestat aproximativ 30 de personae. Vineri angajaţii seriviciului vor picheta Prfeectura între orele de la 12 la 14.
La Spitalul Clinic Judeţean sindiclaiştii Dreptatea au prtat banderole albe pe brat.
Primăria Mediaş, cel de-al doilea oraş ca mărime din judeţ, a funcţionta după program normal.Consiliul Judeţean Sibiu şi-a întrerupt activitatea între orele 12.00 şi 15.00. Au făcut grevă pe toată durata zilei angajaţii de la Agenţia Judeţeană de Ocuparea Forţei de Muncă şi cei de la Direcţia Judeţeană de Statistică şi, timp de două ore, angajaţii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, Agenţia de Prestaţii Sociale, Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi cei de la Vama Sibiu.Sunt în grevă şi sindicaliştii din Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură şi cei de la Cadastru.

 

 

Versiune mobil | completa