Freeride cu amânare

Infernul zăpezii se dezlănţuie abia pe 28 martie

Din cauza pericolului de avalanşe din zona Bâlea Lac - Bâlea Cascadă, competiţia de freeride a fost amânată pentru 28 martie. Iniţial aceasta trebuia să aibă loc pe data de 14 martie, dar din cauza ninsorilor abundente ce au avut loc cu câteva zile înainte totul a fost amânat pentru ultimul weekend din martie.

Principiul competiţiei este cât se poate de simplu: cei care se vor aventura vor avea de trecut prin mai multe probe, iar pârtia de schi va fi înlocuită cu un traseu plin de capcane. Participanţii, fie că au schiuri sau snowboard-uri, vor pleca în acelaşi timp de la Bâlea Lac şi vor trebui să traverseze o porţiune cu obstacole "naturale". Primul ajuns va fi declarat câştigător, urmând însă să existe mai multe categorii de concurs.

Taxa de înscriere este de 40 de lei, iar doritorii pot să trimită un email la info@xventure.net pentru pre-înscrieri. În ziua concursului, toţi cei care doresc să ia startul trebuie să urce la Telecabină (Bâlea Cascadă) între 8 şi 9 dimineaţa. Echipamentul de protecţie este obligatoriu.

 

 

Versiune mobil | completa