FOTO. Finala concursului Miss Diaspora Models International va avea loc la Sibiu

de Pacala Dana - Mediafax, Elida Cremene - Mediafax

Foto: Facebook//Diaspora Models

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de organizatorii concursului Miss Diaspora Models International, pentru prima dată în cei opt ani de existenţă, competiţia va avea marea finală în România, la Sibiu.

"După şapte ediţii organizate în New York, în 2013, Sibiul va fi oraşul care va găzdui concursul de frumuseţe. În 12 iulie, pe scena amplasată în Piaţa Mare, vor urca 20 de tinere aspirante la titlul de Miss Diaspora Models International", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, concurentele locuiesc în Statele Unite ale Americii, dar s-au născut în ţări de pe trei continente şi au lucrat, până în prezent, ca modele, hostesse şi actriţe în diverse producţii TV.

Aspirantele la titlu vor sosi în România cu o săptămână înaintea finalei şi vor intra într-un cantonament de pregătire, descoperind cu această ocazie tradiţiile şi valorile culturale ale României.

"Proiectul va promova astfel România, şi Sibiul în mod special, ca destinaţie turistică şi culturală la nivel internaţional, în Statele Unite ale Americii şi în toate ţările ale căror reprezentante intră în competiţie", se mai arată în comunicat.

Printre participante se află şi o româncă, Mihaela Elena Williams, care are 21 de ani şi este studentă la Arte în cadrul Brooklyn College.

Miss Diaspora Models International este un eveniment cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a municipiului Sibiu.

 

 

Versiune mobil | completa