Facturile la gaz pot fi plătite în 68 de locaţii. E.ON închide caseriile unde se achitau putea plăti până acum consumul de gaz

Facturile la gaz pot fi plătite în 68 de locaţii. E.ON închide caseriile unde se achitau putea plăti până acum consumul de gaz

Facturile la gaz pot fi plătite în 68 de locaţii. E.ON închide caseriile unde se achitau putea plăti până acum consumul de gaz

Sibienii au la dispoziţie 68 de locaţii unde pot plăti facturile de gaz. Este vorba despre bănci, puncte de încasare Payzone şi PayPoint. E.ON a decis să-şi restrângă activităţile de încasare prin intermediul casieriilor proprii, acestea fiind închise.

De asemenea, la nivelul judeţului Sibiu, companiile E. ON pun la dispoziţia clienţilor lor un număr de 189 de locaţii.

Pentru ca plata facturilor de gaze naturale să se efectueze cât mai rapid şi cât mai simplu, E.ON România a dezvoltat parteneriate cu principalele bănci şi furnizori de servicii are activează în zona sa de competenţă, astfel încât clienţii companiei să beneficieze de existenţa unui număr considerabil de locaţii unde se pot achita facturile şi, totodată, de facilităţile de plată oferite de către acestea.

Efectuarea plăţii facturilor prin intermediul tuturor acestor canale de încasare este sigură, transferurile se efectuează fără întârzieri şi nu se percep comisioane.

Clienţii care nu sunt familiarizaţi cu metodele moderne de plată a facturilor au posibilitatea de a achita facturile în numerar la majoritatea punctelor de încasare ale instituţiilor nominalizate anterior.

Totodată, facturile de gaze naturale şi servicii pot fi achitate folosind instrumentele moderne bancare de plată puse la dispoziţie de partenerii E.ON: plata prin intermediul cardului bancar (ATM şi POS), plata prin Debit Direct, serviciul Internet Banking, virament bancar, precum şi plata prin intermediul altor dispozitive speciale specifice acestor bănci.

Utilizarea canalelor de plată puse la dispoziţie de partenerii E.ON prezintă o serie de avantaje importante: posibilitatea de a opta pentru orice locaţie de plată aflată în apropiere, reducerea timpului alocat pentru plata facturilor, simplificarea procesului de plată şi nu în ultimul rând posibilitatea de a alege cea mai confortabilă soluţie de plată, inclusiv plata în numerar.

Urmare a diversificării semnificative a mijloacelor de plată alternative pe care E.ON România le-a pus la dispoziţia clienţilor săi precum şi a creşterii considerabile a numărului de locaţii la care se poate achita factura de gaze naturale şi energie electrică, E.ON România a decis să restrângă activităţile de încasare prin intermediul casieriilor proprii, fiind astfel închise casieriile E.ON unde se puteau plăti facturile reprezentând contravaloarea consumului de gaze naturale, aceste operaţiuni fiind preluate de către partenerii noştri.


 
Tag-uri:
gaz
,facturi
,plati
,sibiu
,casierii

 

Versiune mobil | completa