Două persoane rănite după ce o Dacie a intrat din plin într-un camion

Două persoane rănite după ce o Dacie a intrat din plin într-un camion

Accidentul a avut loc pe strada Ştefan cel Mare, la intersecţia cu strada George Mihail Zamfirescu. Soferul unei Dacii nu a acodat prioritate unui camion incarcat cu lemne si a lovit din plin autotrenul.

În urma accidentului soferul si sotia sa, aflata pe locul din dreapta au fost răniţi. "Nedand proritate practic a fost luat in plin si a fost riscosat pe partea stanga. Camionul s-a oprit in acea firma de anvelope, iar masina a dat, a fost oprita in poata firmei noastre. Noi eram acolo, in fata portii, noroc ca nu ne-a luat in plin, poveste Daniel Natanail, unul dintre martorii accidentului.

Soferul masinii a ramas blocat intr fiarele controsionate.
"In urma acestui accident au fost gasite la fata locului doua persoane ranite dintre care una a fost inacarcerata, aceasta fiind descarcerata de echipajul din cadrul dispeceratului", a declarat plutonier major Alin Dumitras, purutstorul de cuvant al ISU Sibiu.
Oamenii legii au demarat imediat o ancheta pentru a vedea exact cum s-a produs accidental. "Sre psre că cel care a condus autoturismul dacia nu a acordat prioritate de trecere la interesctia cu strada stefan cel mare, a intrat in coliziune cu ansamblul tir", spune subcomisarul Ciprian Dena de la BPR Sibiu.
Cele doua persoane din Dacie au fost transportae de urgenţă la spital.
"La Unitatea Primiri Urgente au ajuns doi pacienti, un barbat de 64 de ani si sotia acestuia in varsta de 60 de ani, din Hosman, victimele unui accident rutier. Barbartul a suferit un traumatism cranio-cerebral si un traumatism toracic pentru care necesita interventie chirurgicala de urgenta, iar femeia prezinta o fractura deschisa la nivelul cotului, un traumatism cranio-cerebral deschis,un traumatism toracic si de membru inferior stang, pacienta necesita internare si ramane pentru tratament si supraveghere in cadrul Sectiei Clinice Ortopedie-Traumatologie", a declarat Raluca Pusca, puratorul de cuvant al ISU Sibiu.

 
Tag-uri:
sibiu
,accident
,politie
,isu
,smurd

 

Versiune mobil | completa