Donează 2% pentru spital!

Donează 2% pentru spital!

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu face un apel către sibieni pentru a contribui şi sprijinii creşterea calităţii serviciilor medicale acordate pacienţilor prin direcţionarea a 2% din impozitul anual pe venit către Fundaţia Spitalului.
Fundaţia Spitalului funcţionează din luna septembrie a anului 2001 şi desfăşoară activităţi socio-medico-educative, precum şi de colectare de fonduri, şi de orice bunuri materiale, pentru susţinerea activităţii spitalului. Pe parcursul celor 8 ani de activitate fundatia a sprijinit numeroase cazuri sociale, identificate în cadrul instituţiei, dar şi secţiile din cadrul spitalului, cu materiale sanitare, aparatură medicală, aparate de aer condiţionat, precum si cu bunuri constând în paturi, saltele şi carucioare.

Cei care doresc să sprijine demersul instituţiei nostre pot să completeze formularul 230 cu următoarele date de identificare specifice fundaţiei : Fundaţia Spitalul Clinic Judetean Sibiu, codul de identificare fiscală - 14385225, contul bancar (IBAN) - RO85RNCB0227036061650001, BCR Sibiu. Formularul completat cu aceste date poate fi gasite pe fiecare secţie a spitalului, la secretariatele din cadrul policlinicilor şi poate fi descărcat şi de pe site-ul spitalului www.scjs.ro . Termenul limită de depunere a acestor formulare este data de 17. 05. 2010.

 

 

Versiune mobil | completa