De 1 iunie, intrare gratuită la Zoo pentru copii

De 1 iunie, intrare gratuită la Zoo pentru copii

Ca în fiecare an, SC Tursib SA va permite copiilor sub 14 ani să circule gratuit cu mijoacele de transport în comun în ziua de 1 iunie. De asemenea, de 1 iunie, un număr de aproximativ 60 de copii de la Grădiniţa nr. 41 şi 15 copii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie incluzivă nr. 2 din Parcul Astra vor avea parte de o surpriză. Două autobuze Tursib le va asigura transportul gratuit până la Grădina Zoologică Sibiu. Copii vor primi şi un mic cadou din partea societăţii.
Tot pe 1 iunie se va desfăşura în Parcul Sub Arini, între orele 10 şi 20 evenimentul Arenele de Joacă, eveniment sprijinit şi co-finanţat de Primăria Municipiului Sibiu. Acesta va consta în numeroase activităţi sportive pentru părinţi şi copii: baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, popice, tenis de masă, gimnastică, competiţii de atletism. De asemenea, vor fi organizate şi ateliere de TSA şi de escaladă pe panou. Cei mici vor primi premii şi vor putea să participe la tombole. Pe tot parcursul zilei, copii talentanţi din Sibiu vor fi prezenţi pe scena evenimentului, pentru momente artistice şi sportive.

La eveniment participă în mod activ campioni olimpici şi mondiali, care îi vor învăţa pe copii să facă sport. Vor fi prezenţi: Gabriela Szabo (campioană mondială la atletism), Monica Roşu (campioană mondială la gimnastică), Diana Oprea (campioană mondială la fitness), Mihai Covaliu (campion olimpic la scrimă) şi Rică Răducanu (fost portar al FC Rapid).

 

 

Versiune mobil | completa