Cum să-ţi găseşti un loc de muncă mai bun, unde să primeşti mai mulţi bani

Cum să-ţi găseşti un loc de muncă mai bun, unde să primeşti mai mulţi bani

Vrei un post unde să câştigi mai mult şi nu ştii cum să procedezi? Monica Dona, Human Capital Consultant la comapania de resurse umane Lugera&Makler îşi dă câteva sfaturi. Nu cred ca se vor inregistra modificari notabile pe perioada intregului an. Vor fi cresteri sezoniere, dar vor fi si perioade in care lucrurile nu vor fi tocmai roz. Iar in 2011 vom intra cam la fel ", a spus Monica Dona la videochatul incont.ro.

Angajatii tineri de la stat (care au in jur de 35 de ani) si bugetarii din domeniul contabil sau IT vor avea mai multe sanse de angajare, in schimb cei care nu au o calificare precisa, oamenii de la ghiseu, isi vor gasi mai greu un loc de munca. Acestia din urma ar putea trece printr-o reconversie profesionala sau si-ar putea gasi un loc de munca intr-o companie care lucreaza foarte mult cu statul si experienta lor este relevanta, explica expertul in resurse umane al Lugera&Makler.

Pe de alta parte, leasingul de personal, altfel spus munca temporara, pe o perioada determinata, este la mare cautare acum.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

 

 

Versiune mobil | completa