Copiii sunt aşteptaţi de ziua lor la Arenele de Joacă în Parcul Sub Arini

Copiii sunt aşteptaţi de ziua lor la Arenele de Joacă în Parcul Sub Arini

Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, Arenele de Joacă, va avea loc pe 1 iunie, în Parcul Sub Arini, între orele 10 şi 20. La eveniment participă în mod activ campioni olimpici şi mondiali, care îi vor învăţa pe copii să facă sport.
Arenele de Joacă constau în numeroase activităţi sportive pentru părinţi şi copii: baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, popice, tenis de masă, gimnastică, competiţii de atletism. De asemenea, vor fi organizate şi ateliere de TSA şi de escaladă pe panou. Cei mici vor primi premii şi vor putea să participe la tombole. Pe tot parcursul zilei, copii talentanţi din Sibiu vor fi prezenţi pe scena evenimentului, pentru momente artistice şi sportive.

Vor fi prezenţi: Gabriela Szabo (campioană mondială la atletism), Monica Roşu (campioană mondială la gimnastică), Diana Oprea (campioană mondială la fitness), Mihai Covaliu (campion olimpic la scrimă) şi Rică Răducanu (fost portar al FC Rapid).
Parte din campania socială Sport pentru Viaţă, iniţiată de Gabriela Szabo în 2006, proiectul are ca public important copiii, dorind să se apropie de aceştia pentru a-i învăţa de mici ce importanţă are sportul pentru sănătate şi ce trebuie să facă pentru a avea grijă de corpul şi de mintea lor.

 

 

Versiune mobil | completa