Concurs de orientare sportivă în Dumbrava Sibiului

Concurs de orientare sportivă în Dumbrava Sibiului


Cea de-a treia ediţie a concursului de orientare sportivă "Cărăbuşul de Mai" organizat de "Amicii Munţilor" Sibiu cu sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu va avea loc pe 9 mai în Pădurea Dumbrava Sibiului Est. Scopul competitiei este atragerea unui număr cât mai mare de tineri şi nu numai, la activitatea de practicare a unui turism civilizat şi oferirea unor alternative de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii.

La ora 10, concurenţii sunt aşteptaţi să se înscrie pe listele de participare, la una din următoarele categorii: cat. 6-12 ani mixt "Cărăbuşi"; cat. 12-16 ani fete, băieţi "Juniori Cărăbuşi"; cat. 16-20 ani fete, băieţi "Juniori"; cat. 20-30 ani fete, băieţi "Seniori Cărăbuşi"; cat. peste 30 ani fete, băieţi "Seniori".
"Cărăbuşul de Mai" este o ocazie potrivită pentru elevi, pentru toţi cei care doresc să fie iniţiaţi în folosirea busolei, a hărţii sau pentru cei experimentaţi, de a-şi proba agilitatea într-o întrecere sportivă.
Startul în orientare se va da la ora 11. Vor fi premiaţi primii trei clasaţi din categoriile de concurs mai sus menţionate.

 

 

Versiune mobil | completa