"Cavalerii Cetăţii Roşii" din Sibiu la Festivalul Internaţional "Crana Historica" din Kronach, Germania

"Cavalerii Cetăţii Roşii" din Sibiu la Festivalul Internaţional "Crana Historica" din Kronach, Germania

Trupa de artă medievală "Cavalerii Cetăţii Roşii" din Sibiu a participat la Festivalul Internaţional "Crana Historica" din oraşul Kronach, Germania, eveniment ce a avut loc în perioada 22-24 mai 2010. Sibienii au fost invitaţi de Cronacher Ausschuss CompagnieTrupa de artă medievală "Cavalerii Cetăţii Roşii" din Sibiu a participat la Festivalul Internaţional "Crana Historica" din oraşul Kronach, Germania, festival ce a avut loc în perioada 22-24 mai 2010. Sibienii au fost invitaţi de Cronacher Ausschuss Compagnie, din Kronach, din Kronach.Pe toată perioada festivalului, trupa medievală Cavalerii Cetăţii Roşii a susţinut cinci animaţii de zi, prin care au surprins publicul german cu demonstraţii de mânuire a armelor şi lupte.

"Pe parcusul zilei publicul ce a participat la festival a vizitat tabăra medievală şi a avut posibilitatea să testeze recuzita noastră. Noi i-am întâmpinat cu multă plăcere şi am fost foarte deschişi la toate întrebările lor. De asemenea, am organizat trageri cu arcul şi i-am iniţiat în mânuirea armelor. Sâmbătă şi duminică am susţinut şi două spectacole de seară, "Quo Vadis" şi "Once Upon a Time", spectacole ce conţin dansuri medievale, jocuri cu torţe şi staffuri aprinse, spade de foc, cât şi lupte cu cavaleri. Noi am reprezentat România şi oraşul Sibiu în faţa unor ţări precum Ungaria, Anglia, Franţa, Austria care, la sfârşitul festivalului, au rămas plăcut impresionate de prestaţia noastră artistică. Organizatorii festivalului au fost pe deplin încântaţi de întreaga noastră activitate, şi prin multă muncă şi mult devotament, ne-am asigurat un loc de participanţi şi la următoarea ediţie a festivalului Crana Historica, din Kronach, ce va avea loc în 2012", a precizat coordonatorul şef al trupei, Radu Coman.

În perioada 18-20 iunie, Cavalerii Cetăţii Roşii vor participa la Festivalul Rockin´ Transilvania ce se va desfăşura la Castelul Bran, dar şi la ediţia a-X-a a Festivalului "Cetăţi Transilvane", organizat de municipalitatea sibiană.

 

 

Versiune mobil | completa