Aproape 200 de joburi la bursa generală a locurilor de muncă. Vezi aici ce posturi sunt libere

Aproape 200 de joburi la bursa generală a locurilor de muncă. Vezi aici ce posturi sunt libere

Sibienii aflati in cautarea unui job isi pot incerca norocul vineri, la "Bursa generală a locurilor de muncă". In Sibiu acţiunea va avea loc la Cercul Militar, in Mediaş la Casa Schuller, iar in Avrig şi Agnita la sediile agenţiilor locale, începând cu ora 09.
Această măsură activă pentru prevenirea şi combaterea şomajului este deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă, participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă fiind gratuită.

În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 135 agenţi economici din judeţ. Dintre aceştia au confirmat deja participarea la bursă 29 (8 la Sibiu, 11 la Mediaş, 4 la Avrig şi 6 la Agnita), care pun la dispoziţie 187 locuri de muncă vacante (Sibiu - 81, Mediaş - 79, Avrig - 12 şi Agnita - 15).
Cele mai multe locuri de muncă (165) sunt pentru persoane fără studii superioare - confecţioner îmbrăcăminte, electrician întreţinere şi reparaţii, confecţioner articole din piele şi înlocuitori, sudor, tâmplar, zidar, instalator, lăcătuş mecanic, agent asigurare, şofer, îngrijitor clădiri şi muncitori necalificaţi, oferta fiind completată de 22 posturi pentru persoane cu studii superioare (inginer producţie, inginer de sistem software, cercetător în tehnologia compuşilor macromoleculari, inginer constructor şi inginer electronist).

 

 

Versiune mobil | completa