Aproape 100 de slujbe la Bursa pentru persoanele de etnie roma

Aproape 100 de slujbe la Bursa pentru persoanele de etnie roma

Pesoanele de etnie romă aflate în căutarea unui loc de muncă au la dispoziţie aproape 100 de posturi la bursa de maine. Acţiunea se va desfăşura concomitent în Sibiu, Mediaş, Avrig şi Agnita.Persoanele de etnie romă aflate în căutarea unui loc de muncă au la dispoziţie aproape 100 de posturi la bursa de maine. Acţiunea se va desfăşura concomitent în Sibiu, Mediaş, Avrig şi Agnita.

Din totalul locurilor de muncă majoritatea se adresează muncitorilor necalificaţi în diverse domenii, marochinărie, confecţii, construcţii, patiserie, oferta fiind completată şi de muncitori calificaţi în meseriile: lăcătuş mecanic, vopsitor, paznic, dulgher, mecanic agricol, şofer, electrician etc.

Pe lângă oferirea de posibilităţi de angajare persoanelor interesate, în cadrul bursei vor fi amenajate standuri speciale unde vor fi prezentate prevederi ale actelor normative de interes pentru participanţii: Legea 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, Legea 116/2002 privind prevenirea şi combaterea marginalizării sociale, Legea 416/2001 privind venitul minim garantat.

Participarea la această acţiune este gratuită atât pentru firmele ce doresc să facă angajări, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

 

 

Versiune mobil | completa