Anchetă la Sibiu după ce un poliţist a fost înjunghiat pe stradă de persoane necunoscute

de Andreea Tobias, Laura Buciu

Foto: Mediafax (Adi Piclisan)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale au deschis o anchetă după ce un bărbat a fost înjunghiat, duminică noapte, pe stradă.

"S-a demarat o cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă. În cauză există un cerc de suspecţi, dar autorii nu au fost încă identificaţi", a declarat Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, bărbatul care a fost rănit nu a putut oferi detalii anchetatorilor întrucât nu îşi aminteşte nimic.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat, la rândul său, că pacientul are 45 de ani şi a ajuns la spital în noaptea de duminică spre luni cu plagă înjunghiată la nivelul coapsei şi şoc hemoragic.

"Pacientul a fost operat de urgenţă şi transferat pe Anestezie Terapie Intensivă. Evoluţia sa a fost bună şi a fost ulterior mutat pe Secţia Chirurgie pentru supeaveghere", a declarat Decebal Todăriţă.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sibiu, bărbatul este angajat al Poliţiei Locale Sibiu, aflată în subordinea Primăriei şi lucrează de şase ani.

"Poliţistul lucrează de şase ani şi nu a avut niciun fel de incidente, activitatea fiind apreciară pozitiv de către conducere", a declarat Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Potrivit acesteia, bărbatul era în afara orelor de program în momentul în care s-a produs incidentul.

 

 

Versiune mobil | completa