Alte două curse anulate la Aeroportul din Sibiu

Alte două curse anulate la Aeroportul din Sibiu

Alte două curse care trebuiau să decoleze, marţi, de pe Aeroportul din Sibiu au fost anulate, una fiind a companiei Blue Air, pe relaţia Sibiu - Stuttgart, iar cealaltă a companiei Lufthansa, pe ruta Sibiu - Munchen.

Trei curse care trebuiau să plece, marţi dimineaţă, de pe Aeroportul Sibiu au fost anulate de companiile care le operează, două din cauză că spaţiul aerian al localităţilor în care urmau să zboare este în continuare închis, iar una din motive comerciale."Două dintre aceste curse au fost anulate pentru că Londra şi Munchen au în continuare spaţiul aerian închis, iar cea de-a treia cursă, care este internă, a fost anulată, cel mai probabil, pe motive comerciale. Urmează să vedem ce se întâmplă cu următoarele curse de pe Aeroportul Sibiu", a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Sibiu, Iuliana Opriţă.

Potrivit sursei citate, au fost anulate o cursă Blue Air pe relaţia Sibiu - Londra, o cursă Tarom pe relaţia Sibiu - Munchen şi o cursă Carpataiar pe relaţia Sibiu - Timişoara.

 
Tag-uri:
sibiu
,curse
,aeroport

 

Versiune mobil | completa