Adăpostul pentru câini este funcţional. Vezi aici cât a costat

Adăpostul pentru câini este funcţional. Vezi aici cât a costat

Municipalitatea a finalizat lucrările de amenajare şi dotare a adăpostului destinat câinilor comunitari, iar acesta este deja funcţional.

"Am finalizat o lucrare foarte importantă, atât ca şi costuri şi amploare dar şi ca importanţă pentru comunitate. Adăpostul a fost construit cu respectarea normelor europene şi este un pas important în rezolvarea problemei câinilor comunitari din Sibiu. Vreau însă să subliniez faptul că rezolvarea acestei probleme va fi de durată, conform prevederilor legale" a declarat primarul Klaus Iohannis. Lucrările au început în primăvara lui 2009.


Municipalitatea a organizat procedura de cerere de ofertă pentru lucrarea de amenajare a padocurilor pentru câinii comunitari, inclusiv lucrările de proiectare. În urma evaluării ofertelor depuse, lucrarea a fost atribuită firmei SC FLODA GRUP S.R.L. Valoarea contractului a fost de 921.985,99 lei (fără TVA).

Lucrările la adăpostul câinilor comunitari au început în primăvara anului 2009, iar în baza acestui contract s-a ridicat o clădire cu regim de înălţime parter, care este formată din: hol de acces, sală de chirurgie-eutanasiere, cameră de frig, grup sanitar cu vestiar şi duşuri, depozit de hrană pentru câini, sală de mese pentru personal şi o sală de adopţii.

 

 

Versiune mobil | completa