A fugit de acasă cu copil cu tot şi a ameninţat că se va sinucide

Pascu Gheorghina-Daniela

O sibiancă de 23 de ani a fugit de acasă cu tot cu fiica sa, în vârstă de doar 2 ani şi trei luni. Femeia şi-a sunat soţul şi a ameninţat că se va sinucide. Disperat, Bernhard W., le-a cerut ajutorul poliţiştilor din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale. Bărbatul le-a spus acestora că, soţia sa a plecat vineri, în jurul prânzului, să o scoată pe copilă de la grădiniţă.

 

De acolo, Gheorghina Daniela Paşcu, a plecat fără să lase un indiciu asupra destinaţiei sale. Bernhard le-a mărturisit oamenilor legii că, tânăra a mai avut o tentativă de suicid în cu o zi.

 

Gheorghina Daniela Paşcu are 1,70 înălţime, 55 de kilograme greutate, constituţie atletică, păr negru, lung, faţă ovală, ten închis şi ochi căprui. La nivelul antebraţelor, tânăra are mai multe cicatrici orizontale. La data dispariţiei, aceasta purta un palton de blană maro, pantaloni de blug şi era încălţată cu cizme de piele de culoare maro.

 

Cei care pot oferi informaţii despre Gheorghina Daniela Paşcu sunt rugaţi să se prezinte la cea mai apropiată secţie de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

 

 

 

         

 

 

 

Versiune mobil | completa