33 de străzi din Sibiu rămân joi fără gaz

33 de străzi din Sibiu rămân joi fără gaz

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat înlocuirea conductei de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu


Pentru cuplarea noii conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale pe 33 străzi din municipiul Sibiu.

E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat înlocuirea conductei de distribuţie a gazelor naturale pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu, cu o conductă nouă de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute.

Pentru cuplarea noii conducte la sistemul de distribuţie, serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi întrerupt în cursul zilei de joi, 22 aprilie a.c., începând cu ora 09.00, pe următoarele străzi din municipiul Sibiu:

Rusciorului, Aleea Rusciorului, Gladiolelor Alea Petuniei, Nottara, Postăvarilor, Cameliei, Dr. Bagdazar, Elena Cuza Doamna, Petru Maior, Ghe. Şincai, Ecaterina Teodoroiu, Cerbului, Berzelor, Bujorului, Mărului, Părului, Gutuilor, Vişinilor, Fragilor, Strugurilor, Nucului, Dr. Ocnei, Aviator Bănciulescu Gheorghe, G-ral Mărdărescu Gheorghe, Prunelor, Căpriorilor, Oborul De Vite, Sălcilor, Lungă, Daliei, Crăiţelor şi Calea Şurii Mari.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 16.00.

 
Tag-uri:
sibiu
,gaz
,conducta
,eon

 

Versiune mobil | completa