3 răniţi într-un accident pe Calea Şurii Mici

3 răniţi într-un accident pe Calea Şurii Mici

Trei sibieni au ajuns în această dimineaţă la spital în urma unui accident petrecut pe Calea Şurii Mici. Un şofer a pătruns pe contrasens şi a intrat din plin într-un autoturism condus regulamentar.

În urma impactului soferul care a pătruns pe contrasens şi alşi doi pasageri din maşină au ajuns la spital. "In acestă dimineata, la Unitatea Primiri Urgente au fost adusi trei pacienti, victimele unui accident rutier. O femeie de 50 de ani care prezenta un traumatism toracic si abdominal cu fracturi costale, sotul sau de aceeasi varsta, care a suferit un traumatism toracic cu fracturi costale, precum si un tanar de 27 de ani care prezenta un traumatism cranio-cerebral cu hemoragie subarahnoidiana si fractura de acetabul drept.

Pacientii au primit ingrijiri medicale si au ramas internati in cadrul Sectiilor Clinice Chirurgie si Neurochirurgie, starea lor fiind stabile", a declarat raluca Puşcă, putătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.
În momentul producerii accidentului ambii conducători auto purtau centura de siguranţă şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

 

 

Versiune mobil | completa