15 jandarmi asigură zilnic ordinea publică la Bac

15 jandarmi asigură zilnic ordinea publică la Bac


Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sibiu va asigura în fiecare zi, până pe 4 iulie, ordinea şi siguranţa publică în zona instituţiilor de învăţământ preuniversitar din Sibiu la care se desfăşoară prima sesiune a Bacalaureatului.

La solicitarea reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, jandarmii vor acorda sprijin, în caz de nevoie, membrilor comisiilor de corectare şi supraveghere în interiorul instituţiilor de învăţământ.
O altă misiune a jandarmilor o constituie asigurarea transportului lucrărilor de la centrele de examinare: Colegiul Naţional Gh. Lazăr Sibiu, Liceul Teoretic "O. Ghibu" Sibiu, Colegiul Tehnic Independenţa Sibiu, Grupul Şcolar Construcţii şi Arhitectură Carol I Sibiu, Liceul Teoretic "Şt. L Roth" Mediaş, Colegiul tehnic "Mediensis" Mediaş, la centrele de evaluare: Colegiul Agricol D.P. Barcianu Sibiu şi Colegiul tehnic Textil Sibiu.
În Judeţul Sibiu au fost constituite 6 centre de examinare şi 2 centre de evaluare şi rezolvare a contestaţiilor.
Aproximativ 15 jandarmi vor fi angrenaţi zilnic în această activitate, fiind pregătită şi o subunitate de intervenţie la sediul inspectoratului.

 

 

Versiune mobil | completa