Sâni mari prin hipnoză

SOLU}IE PENTRU COMPenit psihoterapeu]ilor dup= ce au avut mai multe paciente pentru care complexul s`nilor mici era o dram=.

Câteva şedinţe de hipnoză ascultate de pe un cd pot mări sânii cu până la trei numere. Asta susţin specialişti în hipnoterapie, care au lansat pe piaţă o metodă alternativă clasicelor implanturilor de silicon. E nevoie însă de perseverenţă şi multă răbdare.


Bărbaţii preferă sânii mari. Doar aşa se explică dorinţa femeilor de a avea sâni generoşi prin orice mijloace, iar dorinţele femeilor trebuie exploatate. Pentru ele există chirurgie plastică, tratamente naturiste, hormonale şi multe alte soluţii pentru a ajunge la bustul visat. Ultima găselniţă în materie de mărit sânii este însă un compact disc intitulat "Măreşte-ţi sânii prin hipnoterapie!". CD-ul a fost realizat de câţiva psihoterapeuţi români şi conţine noi tehnici de hipnoză, care potrivit producătorilor duc la mărirea sânilor cu până la 3 numere.  

Nou doar pentru românce
O operaţie chirurgicală de mărire a sânilor cu implanturi costă câteva mii de euro, astfel că multe femei rămân doar cu visul de a avea un bust mai mare. Metoda hipnozei e mult mai ieftină şi nu doare. CD-ul apărut în România anul trecut, garantează că se poate. Iniţiativa îi aparţine  psihoterapeutului Iulian Milcu, membru al Colegiului Psihologilor şi al Asociaţiei Române de Hipnoză Clinică, Relaxare şi Terapie Eicksoniană, alături de alţi patru psihoterapeuţi. Ideea acestei metode este nouă doar în România, deoarece peste tot în lume astfel de tehnici există de mulţi ani.

Hipnoză cu sânii liberi

Materialul de pe CD este structurat în două părţi. În cea introductivă, de aproximativ 20 de minute, pacientele primesc informaţii despre hipnoză şi felul în care funcţionează ea. Vocea hipnoterapeutului repetă  că cd-ul nu are nicio legătură cu magia. Aceeaşi voce, susţinută în fundal de muzică clasică, îndeamnă la linişte, relaxare şi sugerează ca îmbrăcămintea femeii să fie cât mai largă, iar sutienul să  lipsească. Cea de-a doua parte este şedinţa de hipnoză propriu-zisă şi durează aproximativ 40 de minute. Vocea hipnoterapeutului te ajută să intri în transă - care este "o supriză plăcută", îndemnându-te să închizi ochii, chiar să adormi dacă simţi nevoia, să fi cât mai relaxat. Trebuie să te imaginezi pe o plajă, iar pe parcurs, hipnoterapeutul se concentrează pe zona pieptului. Femeia ar trebui să simtă o senzaţie de furnicături, iar fluxul sanguin să devină din ce în ce mai accelerat. Organismul începe astfel să producă celule noi sănătoase, care să dezvolte sânii. Sedinţele trebuie repetate zilnic, timp de trei luni.Subconştientul face totul
Chirurgii ar declina această teorie din start, iar doamnele ar privi cu scepticism. Dar cum funcţionează de fapt hipnoterapie în procesul de creştere a sânilor? Specialiştii ne dau explicaţii. "Procesul este simplu: clienta ascultă şedinţa de hipnoză înregistrată pe cd şi trebuie să facă exact ceea ce i se cere. Adică, să se relaxeze, să construiască diferite imagini, să rememoreze, să retrăiască anumite sentimente. Este necesar să creadă în propriile resurse şi în propria capacitate de a obţine schimbarea. Dincolo de asta, subconştientul ei va face tot restul, pentru că el este singurul în măsură să ştie cum şi ce are de făcut. Adică va redeclanşa procesul de dezvoltare a sânilor pe care l-a declanşat şi la adolescenţă", a explicat, pentru SIBIANUL,  psihoterapeutul Iulian Milcu.
 
Inspiraţi de drama femeilor cu sânii mici
Psihoterapeuţilor le-a venit ideea acestui proiect după ce au constantat că unele femei trăiesc adevărate drame din cauza sânilor prea mici. "Ideea abordării acestei teme a apărut ca urmare a unor experienţe terapeutice de cabinet, în care am constatat că dimensiunea bustului poate cauza adevărate drame în viaţa unor persoane. Şi, pentru că am avut rezultate pozitive, ne-am gândit că există, cu certitudine şi alte femei care îşi doresc o imagine mai bună", spune Iulian Milcu.
Înainte de a scoate pe piaţă cd-ul, psihoterapeuţii au făcut şedinţe în cadrul cabinetului. Rezultatele nu au întârziat să apară, susţin ei.
"Eficacitatea sugestiilor conţinute de acest cd a fost testată cu succes prin aplicarea lor la un număr semnificativ de cliente, care s-au declarat mulţumite de rezultatele obţinute. Media de reuşită a măririi dimensiunilor sânilor cu cel puţin o măsură este de 8 din 10 cliente. Însă şi în cazul celor au obţinut o mărire cu doar o jumătate de măsură, s-a obţinut o tonifiere semnificativă a sânilor", explică psihoterapeutul.

Nu funcţionează la oricine
Specialiştii spun că această metodă poate da greş în anumite cazuri. "Am întâlnit şi obstacole în ceea ce priveşte succesul metodei, cum ar fi: dorinţa sau nerăbdarea obţinerii unor rezultate vizibile într-un timp foarte scurt, ceea ce scurtcircuitează întregul proces. Problemele emoţionale semnificative în perioada adolescenţei, ce ar putea avea o legătură, directă sau indirectă, cu procesul de dezvoltare fizică a pacientei, precum şi o serie de concepte religioase, sociale sau educaţionale, pot interfera sau chiar anula declanşarea procesului. În aceste cazuri recomandăm o terapie individualizată", spune Iulian Milcu.

Mintea creşte sânii
SIBIANUL a cerut şi părerea unui psihoterapeut sibian, care practică hipnoza,  medicul psihiatru Mihaela Artimon. După ce a ascultat cd-ul, medicul a explicat cum de este posibilă creşterea sânilor cu ajutorul hipnozei. "Stimularea creşterii sânilor cu ajutorul hipnozei porneşte de la următoarea premisă: cu ajutorul minţii ferm orientate în direcţia scopului dorit, se pot produce modificări hormonale, creşterea secreţiei de estrogeni, şi neurovegetative, creşterea fluxului sanguin la nivelul sânilor, mărimea şi fermitatea sânilor fiind controlate tocmai de aceşti factori. La fel sugestiile şi autosugestiile benefice pot fi folosite cu succes pentru a obţine un mai bun autocontrol, o stare globală de relaxare, vindecarea depresiei, anxietăţii, obsesiilor, renunţarea la fumat sau scăderea în greutate şi alte tipuri de probleme sau afecţiuni", explică Mihaela Artimon, medic specialist psihiatru la Spitalul CFR Sibiu.
Mărirea sânilor prin hipnoză este cei drept mai puţin costisitoare şi deloc dureroasă, faţă de o intervenţie chirurgicală, dar nu e garantată şi nu are rezultate imediate, ca în cazul implantului de silicon. Gusturile însă nu se discută.
300 de CD-uri "Măreşte-ţi sânii!" au fost puse în vânzare în întreaga ţară.Sibiencele îl pot cumpăra din Mall
Singurul loc din care sibienii pot cumpăra cd-ul este librăria din Promenada Mall. Specialiştii spun că locurile de comercializare a acestui tip de produs sunt farmaciile, dar în România se interzice comercializarea cd-urilor audio în farmacii, fără a face distincţie între conţinutul acestora.
 
Tag-uri:
marire sani
,hipnoza

 

Versiune mobil | completa