Mediaşul, capitala dansului sportiv

Mediaşul, capitala naţională a dansului sportiv

În jur de 400 de dansatori de la cele mai importante cluburi de dans sportiv din România se întrec duminică la Mediaş, cu prilejul celei de-a treia ediţii a "Cupei Mediaş", organizată de clubul Magic of the Dance.

Rumba, cha-cha, vals, passo doble, jive, tango şi multe alte ritmuri vor fi temele principale ale concursului de dans sportiv, desfășurat duminică 12 octombrie. Pentru al treilea an la rând clubul Magic of the Dance aduce la Mediaș tot ce are România mai voloros din punct de vedere al dansului sportiv. Cupa Mediaş reuneşte la Sala Sporturilor din Mediaş, dansatori cu vârste începând de la 6 şi până la 35 de ani, de la peste 40 de cluburi din țară. "Ne bucurăm pentru că este a treia ediţie a Cupei Mediaş pe care o organizăm, am dovedit că avem continuitate şi am impus competiţia de la noi din oraş printre cluburile din ţară. Avem o prezenţă numeroasă la concursul din acest an şi va fi o competiţie de un nivel foarte ridicat. Aşteptăm la Mediaş circa 400 de dansatori, de la cluburi din toată ţara", ne-a declarat Nicuşor Negrea, reprezentant al clubului medieşean Magic of the Dance.

De la începători la profesioniști

Competiţia de la Mediaş are concursuri de dans sportiv la categoriile de vârstă 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani şi 16-35 de ani. Perechile vor concura la clasele "neoficial", "hobby", "E", "D" şi "Open". Concurenţii vor dansa vals lent, vals vienez, tango, quick step şi slow fox la secţiunea standard şi cha-cha, samba, passo doble, jive şi rumba la secţiunea latino. Organizatorii garantează că medieşenii care vor veni la Sala Sporturilo cu siguranţă nu vor regreta, deoarece la clasa "open" se vor duela în paşi de dans cei mai buni dansatori români ai momentului. "Competiţia începe la 9 dimineaţa şi se va desfăşura pe parcursul întregii zile. Biletul de intrare este de 9 lei şi îi aşteptăm pe toţi medieşenii care iubesc dansurile sportive. Clubul nostru va participa la clasele neoficial la mai multe categorii de vârstă, la hobby şi la categoria E la vârsta 14-15 ani. Va fi un spectacol total pe tot parcursul zilei, iar dansatorii de la categoria "open" suntem convinşi că vor smulge ropote de aplauze, deoarece sunt cei mai buni din ţară. Am pregătit deja pentru toţi câştigătorii cupe şi diplome precum şi numeroase premii", a declarat pentru sibianulonline.ro, Nicuşor Negrea.

 

 

Versiune mobil | completa