Vrei un telefon dual-sim, cu touch screen şi ieftin? Ce zici de Allview E1 Tickle?

Vrei un telefon dual-sim, cu touch screen şi ieftin? Ce zici de Allview E1 Tickle?

Gama de telefoane Allview, remarcabile prin funcţionalitatea Dual-SIM şi preţurile scăzute , se extinde în magazinele din toată ţara. Zilele trecute am văzut câteva modele în oferta unuia dintre cei mai importanţi operatori de telefonie din România, unul dintre ele ( Allview S2 Guld) testat de go4it. Acest articol nu este însă dedicat ofertelor GSM ci prezentării unui nou model Dual-SIM cu interfaţă full-touch: Allview E1 Tickle.

Telefonul este robust şi bine închegat. Dacă ţii de obicei la silueta gadgeturilor, E1 Tickle ţi se va părea destul de gros. 15,2 mm grosime nu e deloc puţin, iar percepţia generală (aceea că ai de a face cu un dispozitiv masiv) este amplificată şi de raportul destul de mic dintre lungime şi lăţime: 95,3 / 54,6 mm.

Ca elemente de control, notăm tastele touch frontale , cele de volum de pe partea lateral stângă, declanşatorul pentru camera foto pe dreapta şi butonul de power amplasat în zona superioară. Pe spatele carcasei se află obiectivul camerei de 1.3 MP şi LED-ul flash, încadrate de două difuzoare generoase ca mărime şi zgomot debitat (din păcate nu oferă şi o fidelitate superioară).

Citeşte mai multe pe go4it

 

 

Versiune mobil | completa