Vrei să slăbeşti rapid? Vezi aici cum!

Vrei să slăbeşti rapid? Vezi aici cum!

Pentru cei mai mulţi dintre noi stresul cotidian şi lipsa timpului sunt duşmani necruţători ai siluetei noastre. Specialiştii în nutriţie ai revistei "Prevention" au pus la punct o strategie, bazată pe zece paşi, care ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus, fără prea mare efort.

1 Sucuri naturale făcute în casă - nutriţioniştii recomandă să combinăm fructele preferate într-un cocktail, peste care să turnăm apă, pentru a mai diminua cantitatea de fructoză. Fructele au capacitatea de a arde grăsimile. Portocalele, lămâile, grapefruitul, kiwi-ul şi fructele de pădure sunt cele mai indicate, spun specialiştii. Un astfel de cocktail "taie" 85 de calori.


2 Plimbările în timp ce vorbim la telefon - pentru că suntem sedentari, iar plimbările lungi şi dese nu sunt pe placul nostru, specialiştii recomandă să ne plimbăm dintr-un colţ al camerei în altul, în timp ce vorbim la telefon. În plus, şi treburile casnice ne slăbesc. Astfel, întinsul rufelor arde până la 68 de calori, iar pusul mesei te scapă de 85 de calorii.

Citeşte mai multe pe Gândul

 
Tag-uri:
mancare
,sanatate
,slabit

 

Versiune mobil | completa