Vrei să scapi de celulită în 10 zile? Vezi aici cum!

Vrei să scapi de celulită în 10 zile? Vezi aici cum!

Patru din cinci femei suferă de acumulări de grăsime formate sub piele. Specialiştii în dermatologie spun că aceste acumulări cu forma alveolară sunt numite celulită. Mai mult, atunci când vorbesc despre aspectul armonios al corpului, cele mai multe persoane de sex feminin aduc în discuţie celulita, considerând că este una dintre cele mai inestetice probleme, completează specialiştii. Cercetătorii de la o companie de cosmetice, prezentă şi pe piaţa din România, au creat o nouă gamă de produse, care tratează celulita şi previne reapariţia ei, lăsând pielea abdomenului, a feselor şi a coapselor netedă.

La crearea noii game de produse cosmetice ce conţine un gel-cremă şi un ser au participat şi cercetătorii de la Centrul Medical Universitar Schleswig-Holstein.

Secretul constă în combinaţia sofisticată de ingrediente active, spun specialiştii. Astfel, ambele produse au la bază extractul dublu din frunze de lotus, care stimulează celulele grase pentru a le mobiliza să elibereze grăsimea depozitată până când aceste celule se micşorează şi dispar. De asemenea, potrivit specialiştilor în dermatologie, produsele previn reapariţia celulelor noi. Este dovedit ştiinţific că acest ingredient natural este de două ori mai eficient decât cafeina, susţin specialiştii. Mai mult, L-Carnitina este o substanţă asemănătoare vitaminelor. Aceasta topeşte grăsimea şi o transformă în energie esenţială pentru regenerarea ţesutului epidermei.

Citeşte mai multe pe Gândul

 

 

Versiune mobil | completa