Viaţa la 350 de kilograme: Cel mai gras român n-a ieşit din casă cu anii!

Viaţa la 350 de kilograme: Cel mai gras român n-a ieşit din casă cu anii!

Numele său este Stelian Jurcă şi nu ştie cu exactitate ce greutate are, dar bănuieşte că a atins nivelul de 350 de kilograme. Are 47 de ani şi îşi petrece viaţa privind fără ţintă prin geamul din camera mică care-i este casă, dar şi închisoare.

Nu demult era normal ca toţi oamenii, cu un loc de muncă şi gânduri pentru un trai cât mai bun. Coşmarul a început cu o dereglare inexplicabilă a metabolismului şi de atunci a început să acumuleze kilograme. Nu se poate întinde şi somnul sau spălatul sunt adevărate aventuri. Cât e ziua de mare mai încearcă să repare telefoanele mobile ale vecinilor, altfel şi-ar pierde minţile de la atâta stat, după cum singur mărturiseşte. Noaptea doarme pe spate, cu trei perne sub cap şi cu picioarele pe podea, fără să se poată mişca! O dată la două zile, soţia sa îl spală timp de aproape o oră cu o cârpă şi un lighean cu apă, iar nevoile şi le face într-o găleată.

În camera minusculă în care Stelian Jurcă îşi petrece viaţa, mai locuiesc cu el soţia sa şi fiica de 21 de ani, care abia reuşesc să asigure cele necesare traiului zilnic.

Citeşte mai multe pe Gândul

 
Tag-uri:
350kg
,cel mai gras
,roman

 

Versiune mobil | completa