Spray-ul care ia durerea este şi în România!

Spray-ul care ia durerea este şi în România!

Efectul analgezic e rapid sau în 15-20 minute de la pulverizare, în funcţie de intensitatea durerilor sau a reacţiei organismului la compuşii existenţi în produs.

Potrivit statisticilor, 46 la sută dintre români acuză dureri de cap, migrene sau cefalee cel puţin o dată pe lună. Dintre aceştia, mai mult de jumătate se plâng de astfel de simptome săptămânal, potrivit unui studiu realizat de GfK România. Deşi migrenele sunt cel mai des întâlnite, durerile de dinţi, menstruale, de spate sau musculare sunt alte stări care creează disconfort.


Recent, pe piaţa farmaceutică din România s-a lansat un spray oral care ajută la diminuarea durerilor, indiferent de natura lor. Potrivit producătorului, câteva pulverizări sub limbă sunt suficiente pentru ca senzaţiile de durere să dispară. Efectul analgezic al sprayului este dat de faptul că are în compoziţia lui, în cantităţi echilibrate, cinci plante - Echinaceea, Ginseng-siberian, Schi­sandra, Păducel, Rodiola - care conţin "adaptogeni", substanţe naturale care reechilibrează organismul, stimulându-l pe acesta să reacţioneze pozitiv în situaţii de stres fizic şi emoţional. În plus, produsul conţine şi extractul a patru fructe: rodie, pomelo, scorus şi mangostana - bogate în antioxidanţi, în vitamina C şi în vitamine din grupurile B. Sprayul împotriva durerilor nu are conservanţi şi nici zahăr, ci doar zaharuri din fructe.


Citeşte mai multe pe Gândul

 
Tag-uri:
spray
,oral
,analgezic
,durere

 

Versiune mobil | completa