Simona Gherghe, „părăsită” din nou de invitaţii din platou. „Cred şi eu că pleci, eşti încolţită şi minţi”

de Mihai SCHIAU

Prezentatoarea „Acces Direct”, Simona Gherghe, s-a văzut din nou pusă în situaţia ca un invitat să îi plece din platou, în direct.

De această dată, a fost vorba despre Ecaterina Traian, sora cântăreţei de muzică populară Laura Lavric.

Laura Lavric şi Ecaterina Traian sunt în scandal de când a murit mama lor. Ecaterina Traian o acuză pe sora ei că a înşelat-o, punând-o să plătească jumătate din costurile de spitalizare a mamei lor. Sora Laurei Lavric susţine că interpreta şi mama ei au avut o înţelegere în testamentul acesteia din urmă, despre care ea nu a ştiut.

 

În cadrul emisiunii în care a fost invitată Ecaterina Traian, în studio s-a aflat şi cântăreaţa de muzică populară Elena Merişoreanu, care şi-a apărat colega de breaslă. În momentul în care Merişoreanu i-a spus Ecaterinei Traian că îşi acuză sora fără probe, aceasta s-a ridicat şi a plecat din studio. „Păi cred şi eu că pleci din emisiune, vezi că eşti încolţită şi că minţi! Laura este un brand al muzicii populare”, a spus Elena Merişoreanu, iar replica Ecaterinei Lavric nu s-a lăsat aşteptată: „Laura este o prostituată”.

Scandalul a continuat preţ de câteva zeci de secunde, după care sora Laurei Lavric a plecat din platou. Simona Gherghe a încercat în zadar să o facă să se răzgândească, spunându-i că CNA obligă posturile TV să prezinte opiniile ambelor părţi.

 

 

Versiune mobil | completa