Salonul de invenţii de la Geneva, între ciudat şi extrem de practic!

Salonul de invenţii de la Geneva, între trăznit şi extrem de practic!

Salonul de invenţii de la Geneva a adunat mai bine de 700 de expozanţi din 45 de ţări. Printre invenţiile prezentate s-au remarcat pâinea goală pe dinăuntru pentru hot-dog, deschizătorul de capace pentru o singură mână sau centura de siguranţă pentru cap.

Utile sau bizare este întrebarea pe care mulţi şi-au pus-o privind ultimele invenţii prezentate la târgul de gen din Geneva. Multe dintre invenţii au strârnit râsul, fără ca utilitatea lor să fie pusă, însă, la îndoială. Pâinea goală pe dinăuntru este invenţia cât de poate de simplă, dar practică a francezului Jean-Paul Margro. Aceasta iese din cuptor direct găurită, astfel că nu-ţi rămâne altceva de făcut decât să introduci carnea sau orice îţi doreşti să ai într-un sendviş.


Deschizătorul de sticle pentru o mână este invenţia belgianului Alexis Babusiaux. Deschizătorul de sticle are un suport special care apucă sticla, astfel încât nu trebuie să te foloseşti de a doua mână pentru a o deschide. Aparatul te ajută să şi torni cu sticla pe care ai deschis-o şi să pui capacul la loc, totul cu o singură mână.


Citeşte mai multe pe Gândul

 
Tag-uri:
salon
,inventii
,geneva

 

Versiune mobil | completa