Opel Astra Sports Tourer, un break cu siluetă sportivă!

Opel Astra Sports Tourer, un break cu siluetă sportivă!

Opel Astra Sports Tourer, aşa cum îi spune şi numele, adoptă o ţinută mai sportivă, dar neglijează uşor spaţiul pentru bagaje în detrimentul unui confort cât mai mare pentru pasageri.

Opel Astra Sports Tourer îşi merită pe deplin renumele de Sports Tourer aliniindu-se la noul curent de a reprezentat de break-uri cu siluete cât mai sportive, tendinţă dictată până acum de Renault Megane Sports Tourer . Dar aşa cum Astra este un model mai mare decât Megane şi Astra Sports Tourer este cel mai impozant break din clasa sa, având o lungime de 4,60 metri, şi un ampatament de 2,685 m.


În ciuda însă gabaritului impozant, Astra Sport Tourer nu este chiar cel mai încăpător, având un volum al portbagajului de 500 litri cu bancheta din spate pe poziţii şi de 1.550 litri dacă se renunţă la locurile posterioare. Bineînţeles, Opel nu a neglijat aspectele practice şi nici nu a uitat de nebunia denumirilor care încep cu Flex şi în comunicatul de presă anunţă FlexFold, un mecanism de pliere a anchetei spate într-un mod cât mai facil.


Citeşte mai multe pe ProMotor

 

 

Versiune mobil | completa