O idilă la birou - avantaje şi dezavantaje

O idilă la birou - avantaje şi dezavantaje

Dacă ne gândim că în timpul unei cariere ne petrecem aproximativ 60.000 de ore la birou, este aproape imposibil să nu luăm în calcul şi varianta că am putea să ne ataşăm de un coleg. Dar este o idilă la locul de muncă de dorit sau de evitat?

Pentru a evita situaţiile neplăcute, cei care se angrenează într-o astfel de relaţie ar face bine să ţină cont de câteva reguli simple, care le vor garanta liniştea şi un mediu cât mai plăcut la locul de muncă. Prima pe listă şi poate cea mai importantă este discreţia, mai exact evitarea semnelor de afecţiune în public, de faţă cu ceilalţi colegi. Totuşi, şeful vostru ar trebui să ştie despre idila voastră, pentru a nu vă pune la îndoială moralitatea şi mai apoi capacitatea de a fi compatibili cu postul şi firma în care activaţi. Totodată, încercaţi să gândiţi pe termen lung, luând în calcul şi ipoteza unei despărţiri la un moment dat, ruptură care ar putea atrage după sine şi alte consecinţe mai puţin plăcute.

Citeşte mai multe pe Gândul

Părerea Clujeanului:

Vi s-a întâmplat să vă placă un coleg şi să aveţi o idilă la locul de muncă? Aţi fi dispus să vă riscaţi şi locul de muncă pentru a vă apropia de un coleg?

 

 

Versiune mobil | completa