Naomi Campbell şi Kate Moss: Ne omorâm încet cu droguri şi alcool

Naomi Campbell şi Kate Moss: Ne omorâm încet cu droguri şi alcool

Intr-un interviu acordat zilele acestea revistei GQ, Naomi Campbell marturiseste ca faima pe care a dobandit-o odata ce a urcat pe podium a reprezentat inceputul calvarului pentru ea. A speriat-o atat de tare ideea de celebritate incat singura evadare o vedea in droguri si alcool.

Modelul recunoaste ca la 20 de ani era un consumator activ de droguri si ducea o viata plina de excese.


"Drogurile iti distrug viata fara sa realizezi cand si cum. Nu m-am considerat niciodata o alcoolica, dar consumam multe bauturi in combinatie cu drogurile. Din punct de vedere emotional eram terminata. Nu mai aveam niciun fel de respect pentru mine. Simteam o durere constanta pe care incercam sa o indepartez cu stupefiante. Nu-mi placea felul in care ajunsesem, dar nici nu ma opream. Am invatat ca alcoolul si drogurile nu te transforma intr-o persoana mai buna", declara Naomi in interviu.

Imediat ce banii au inceput sa se inmulteasca din prezentarile de moda, supermodelul s-a adancit tot mai mult in viata de noapte."Eram o petrecareata. Am inceput, ce-i drept, destul de tarziu, pe la 24 de ani. Drogurile faceau parte din distractia mea si tarziu am realizat cat de mult rau imi fac. Distractia fara limite are consecintele ei. Te omori singur, incet… Nu am ajuns insa in punctul in care sa nu mai pot sa functionez fara sa prizez", povesteste modelul.

"Atunci cand ajungi sa-ti recunosti problema, urmatorul pas e recuperarea. Nu trebuie sa-ti fie rusine. Ai nevoie de ajutor si trebuie sa-l ceri", a mai precizat Campbell.

 

 

Versiune mobil | completa