Mărimea nu contează: Apple Mac Mini, o bijuterie hi-tech!

Mărimea nu contează: Apple Mac Mini, o bijuterie hi-tech!

O sufragerie sau chiar un dormitor aranjat după ultimele tendinţe multimedia este musai să fie "mobilat" cu un computer discret, care să nu-şi facă simţită prezenţa de la o poştă.


În acelaşi timp, calculatorul trebuie să fie suficient de puternic pentru a putea face faţă cerinţelor actuale, concretizate în principiu prin redarea de filme HD şi Full-HD . Am testat în trecut astfel de soluţii ( Asus Eee Box, Pegatron PC), dar configuraţiile hardware lăsau de dorit, iar construcţia sistemelor nu era nici ea prea grozavă. De astăzi însă putem spune "Nu" compromisurilor - Apple a anunţat noul Mac mini, remarcabil prin dotările foarte bune, dar şi prin designul fără cusur.


Mac mini cântăreşte 1,37 Kg şi are forma unui pătrat cu marginile rotunjite. Latura lui este de 19,7 cm, adică mai puţin decât are o coală A4. Grosimea de 3,6 cm îl face greu de observat în încăpere - doar carcasa lucioasă cu logo-ul Apple l-ar putea da de gol şi, dintr-un anumit punct de vedere, Mac mini trebuie dat de gol.


Citeşte mai multe pe go4it

 

 

Versiune mobil | completa