Lady Gaga a câştigat gala MTV Video Music Awards 2010

Lady Gaga a câştigat gala MTV Video Music Awards 2010

Lady Gaga a fost desemnată marea câştigătoare la gala MTV Video Music Awards pe anul 2010, care a avut loc duminică la Nokia Theater din Los Angeles, cântăreaţa americană câştigând opt trofee, inclusiv pentru cel mai bun videoclip al anului, informează Reuters.

Lady Gaga împarte cu grupul norvegian A-ha, marele câştigător al galei din 1986, locul al doilea în clasamentul artiştilor care au câştigat cele mai multe trofee MTV Video Music la o singură ediţie. Muzicianul britanic Peter Gabriel deţine recordul, cu nouă premii MTV Video Music, graţie videoclipului său revoluţionar din 1987 pentru piesa "Sledgehammer".

Cele mai multe dintre statuetele primite de Lady Gaga i-au fost decernate pentru videoclipul piesei "Bad Romance" - la categoriile "cel mai bun videoclip al anului", "cel mai bun clip al unei artiste", "cel mai bun clip pop", "cel mai bun videoclip dance", "cea mai bună coregrafie", "cea mai bună regie" şi "cel mai bun montaj". Lady Gaga a mai câştigat un trofeu pentru cea mai bună colaborare, cu Beyonce Knowles, pentru "Telephone". Citeşte mai multe pe www.gandul.info.

 
Tag-uri:
lady gaga
,gala
,mtv
,premiu

 

Versiune mobil | completa