iPad-ul piratat, la prima versiune "nefinisată"!

iPad-ul piratat, la prima versiune "nefinisată"!

Aşi ai contrafacerilor, chinezii s-au mişcat repede. La doar trei săptămâni de la lansarea în SUA, au reuşit să aducă pe rafturi versiuni clonate ale iPad-ului.

iPad-ul chinezesc dispune de trei porturi USB, are o formă mai dreptunghiulară decât originalul, rulează un program de operare Windows şi seamănă mai mult cu un iPhone gigantic. Atât au putut şi ei deocamdată, îi scuză pe piraţi Lin, proprietarul unui magazin din Shenzhen, din apropierea graniţei cu Hong Kong, dar lucrurile se vor schimba în curând.


"Aceasta este o primă versiune, nefinisată. Ulterior, fabricile vor livra copii mai bune", a declarat Lin pentru Reuters. Nu se teme că va rămâne cu iPad-urile chinezeşti nevândute. "Chiar dacă forma nu-i chiar aceeaşi, exteriorul este foarte asemănător cu cel al iPad-ului, aşa că nu cred că vânzările vor fi afectate atât de mult", a continuat el, explicând că diferenţele dintre original şi copie sunt cauzate de faptul că le e extrem de greu să găsească piesele necesare într-un timp atât de scurt de la lansare.


Citeşte mai multe pe Gândul

 

 

Versiune mobil | completa