Fotomodelul Kate Moss urmează o cură de detoxifiere în Turcia

de Florin Badescu - Mediafax

Foto: AFP//Mediafax (Ben Stansall)

Fotomodelul britanic Kate Moss urmează o cură de detoxifiere de o săptămână, în oraşul Bodrum din Turcia, în cadrul unui program special care include pilates, yoga şi sesiuni de stretching, informează contactmusic.com.

Kate Moss, adeseori fotografiată în timp ce fumează şi savurând un pahar cu şampanie, "supravieţuieşte" în Turcia consumând doar sucuri şi legume proaspete şi face clisme zilnice.

În acest program de detoxifiere, modelul în vârstă de 39 de ani face pilates, yoga şi sesiuni de stretching.

Programul, denumit LifeCo, costă 3.500 de lire sterline şi a ajutat-o deja pe Kate Moss să slăbească două kilograme.

Potrivit unei surse citate de tabloidul Daily Mirror, Kate Moss a urmat câteva cure de detoxifiere în oraşul Bodrum şi în trecut.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Kate Moss este în acelaşi timp un fotomodel foarte apreciat şi ocupă locul al doilea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume în anul 2012, cu venituri de 9,2 milioane de dolari.

 
Tag-uri:
kate moss
,detoxifiere
,

 

Versiune mobil | completa