Din lumea incredibilă a statisticilor...

Din lumea incredibilă a statisticilor...

Fie că este vorba despre mărimea penisului, de riscul de apariţie a papilomavirusului ori de sarcini multiple, statisticile nu încetează să uimească. LiveScience arată cât de mult.

Câteva dintre rezultatele unor studii realizate în ultimii ani: 85% dintre femei se declară satisfăcute de dimensiunea penisului partenerului, spre deosebire de bărbaţi care sunt mulţumiţi cu ce i-a înzestrat natura doar într-o proporţie de 55%. Românii îşi pierd virginitatea înainte de majorat şi 10% dintre adulţii căsătoriţi dorm singuri pe canapea.


De ce facem sex? În primul rând, din dorinţa biologică de a ne perpetua specia. Exemple există - precum cel al rusoaicei devenite, înainte de a exista expresia, mamă-eroină. Femeia a născut nici mai mult nici mai puţin de 69 de copii, iar recordul ei n-a fost depăşit din secolul XVIII nici până astăzi. Aşadar, ea a avut 27 de sarcini: de 16 ori gemeni, de şapte ori tripleţi şi de patru ori cvadrupleţi. Şi bărbaţii au bătut recorduri la capitolul paternitate, găsindu-şi locul în Guiness Book of World Records, precum un împărat marocan care se laudă cu 342 de fiice şi 525 de fii şi care, prin 1721, a fost cunoscut pentru 700 de descendenţi masculini.


Citeşte mai multe pe Gândul

 

 

Versiune mobil | completa