Dieta şi exerciţiile fizice te ajută să scapi de burtă! Află aici cum!

Dieta şi exerciţiile fizice te ajută să scapi de burtă! Află aici cum!

Creşterea stratului adipos în zona abdominală este semn al ponderalităţii, aşa cum la femei luarea în greutate este mai evidentă în zona coapselor, susţin nutriţioniştii.

Apropierea sezonului estival nu le creează probleme doar femeilor. Potrivit nutriţioniştilor, femeile încearcă tot felul de metode pentru a scăpa de celulită, iar bărbaţii de burtă. "Burtica la bărbaţi nu ţine de prestanţă, ci de un surplus caloric care se depune sub formă de grăsime abdominală după ce organismul îşi ia necesarul zilnic de calorii din aportul de hrană", spune medicul nutriţionist Marius Preda. Specialistul adaugă: creşterea stratului adipos în zona abdominală este semn al ponderalităţii, aşa cum la femei luarea în greutate este mai evidentă în zona coapselor.


Dieta are un rol esenţial în rezolvarea acestei probleme. Nutriţionistul Preda spune că cel mai uşor lucru este tăierea din porţia zilnică de mâncare. Burta va dispărea fără un regim de slăbire drastic sau o dietă care să se întindă pe o perioadă lungă de timp.


CIteşte mai multe pe Gândul

 

 

Versiune mobil | completa