Cum a strâns "cea mai frumoasă femeie din lume", Aishwarya Rai, 35 de milioane de dolari. Acum dă sfaturi financiare

Frumuseţe, celebritate şi...BANI.

Aishwarya Rai, starul Bollywood-ului şi ambasador al eleganţei pentru o celebră casă de orologerie, a devenit consultant financiar. Vedeta, care are în conturi 35 de milioane de dolari, vorbeşte cu eleganţă despre finanţe chiar şi cînd se află la Cannes, la Festivalul de Film.

Preţul celebrităţii, în cifre şi sfaturi

Frumoasa indiancă, căreia canalul de televiziune CBS i-a consacrat în 2005 cele "60 de minute" ale programului său celebru intitulat "Cea mai frumoasă femeie din lume", are o avere de 35 de milioane de dolari, ceea ce o îndreptăţeşte ca, la 37 de ani, să ofere sfaturi financiare. Aishwarya Rai Bachchan este posesoarea nu doar a unui capital de frumuseţe, ci şi a unuia financiar, scrie celebritynetwork.com.

Actriţa susţine că bani pot veni din orice fel de proiect, fie că e vorba de un film cu buget redus sau de unul căruia i se alocă fonduri substanţiale. Ea a povestit că nu are idei preconcepute atunci când i se propune o colaborare ci, pur şi simplu se implică. "Trebuie mai degrabă să iei fiecare film pentru ceea ce este, decât să ai un set de reguli, în funcţie de care să acţionezi", a declarat vedeta, care a jucat în peste 44 de filme. "Acesta e lucrul pe care-l facem noi, actorii", a mai spus Rai.

De altfel, ea s-a descris drept o fire "realistă şi practică", potrivit DailyFinance, atunci când a fost întrebată dacă este chibzuită sau cheltuitoare.

Averea actriţei s-a rotunjit considerabil începând din 2007, după ce a devenit Aishwarya s-a căsăorit cu unul dintre cei mai mari actori indieni, Abhisheck Bachchan. Sunt voci care susţin că actuala stare financiară a frumoasei indience îşi are rădăcinile în educaţia cumpătată pe care aceasta ar fi primit-o în copilărie.

Crescută într-o familie din clasa de mijloc, Rai a studiat arhitectura, participând în paralel şi la concursuri de frumuseţe. După ce a câştigat titlul de Miss India, Aishwarya a devenit Miss World în 1994. Acesta a fost anul care a adus-o pe frumoasa indiancă în atenţia producătorilor de film, şi nu numai. În 2002, filmul "Devdas", în care joacă rolul principal, este prezentat la Cannes, fiind o revelaţie pentru toată lumea. Pentru acest rol, actriţa este recompensată cu "Filmfare Award", echivalentul premiilor Oscar în India şi primeşte recunoaşterea internaţională.


CITEŞTE MAI DEPARTE PE: www.gandul.info

 

 

Versiune mobil | completa