Cheful de sex, trădat de un... ruj!

Cheful de sex, trădat de un... ruj!

Ce-ai spune dacă buzele te-ar trăda atunci când ai chef de o partidă de sex? Recent, americanii au inventat un nou tip de ruj, care îşi schimbă culoarea atunci când femeia care îl foloseşte are chef de sex. Aplicat pe buze, el are un aspect rozé, dar pe măsură ce nivelul hormonilor sexuali din organism creşte, buzele capătă culoarea roşu aprins. Principiul de bază al rujului este reacţia la hormonii din organismul femeii.

Astfel, bărbaţii nu vor mai trebui să se frământe cu zeci de întrebări, făcând tot felul de apropouri pentru a afla cum gândeşte femeia pe care vor să o ducă în dormitor. Noul ruj va face treaba în locul lor, trădând momentul în care partenera nu poate spune "Nu".

Din păcate, produsul nu se poate cumpăra de la magazin, ci se comandă online, iar preţul unui ruj este de 12 lire sterline, adică 540 de lei. Printre fanele declarate ale acestui produs se află Katty Perry, interpreta melodiei "I kissed a girl". Folosirea zilnică a acestui ruj prezintă şi riscuri. "Nu orice femeie ar vrea să se ştie că nu-i stă mintea la muncă, în toiul unei întâlniri extrem de importante", spune Lorraine Adams, specialist în sexologie.

Citeşte mai multe pe Gândul

 
Tag-uri:
ruj
,chef de sex
,hormoni

 

Versiune mobil | completa