Care sunt vedetele cu cele mai mari încasări în 2010

Care sunt vedetele cu cele mai mari încasări în 2010

Realizatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey s-a clasat pe prima poziţie în topul celebrităţilor cu cel mai mare venit din 2010, realizat în fiecare an de revista Parade, informează accesshollywood.com.

Acest top anual, aflat la cea de-a 28-a ediţie, a fost publicat în numărul "What People Earn" al revistei Parade.

În fruntea topului, cu un venit de 315 milioane de dolari, se află realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey.

Fondul care administrează averea cântăreţului Michael Jackson ocupă poziţia a doua, cu venituri de 275 de milioane de dolari.

Pe locul al treilea s-a clasat, în mod surprinzător, grupul rock AC/DC, cu venituri de 114 milioane de dolari, depăşind în acest top vedete mult mai mediatizate.

Actorul american Johnny Depp a avut în 2010 venituri de 100 de milioane de dolari, în timp ce cântăreaţa Beyonce a câştigat 87 de milioane de dolari, depăşindu-l pe soţul ei, rapperul Jay-Z, care a avut venituri de 63 de milioane de dolari.

Pe locurile următoare s-au clasat, în ordine, cântăreaţa Lady Gaga (62 milioane de dolari), actriţa Sandra Bullock (56 de milioane de dolari), realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres (55 de milioane de dolari), prezentatorul de televiziune Ryan Seacrest (51 de milioane de dolari) şi mogulul afacerilor imobiliare devenit vedetă de televiziune Donald Trump (50 de milioane de dolari).

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

 
Tag-uri:
vedete
,bani
,venit
,sume
,milionari

 

Versiune mobil | completa