Care sunt alimentele care te ajută să slăbeşti? Află aici!

Care sunt alimentele care te ajută să slăbeşti? Află aici!

Lichidele se beau după masă, nu în timpul acesteia, deoarece, susţin nutriţioniştii, acestea diluează sucul gastric şi încetinesc digestia.

Tuturor ne place să ne menţinem greutatea ori să slăbim fără dietă sau fără un abonament la o sală de fitness. Medicii nutriţionişti spun că acest lucru este posibil, important este să ne alegem alimentele potrivite care hrănesc sănătos organismul. Specialiştii mai oferă un pont, şi anume acela de a alege pentru o masă cel mult două alimente care să se completeze. Astfel, nutriţioniştii recomandă evitarea combinaţiilor de genul carne cu pâine, paste, cartofi sau orez, deoarece consumul de kilocalorii este unul uriaş, iar scopul nostru este acela de a scăpa de kilogramele suplimentare.


"Multe persoane obişnuiesc să mănânce un fruct după masă, sub formă de desert. Acest obicei trebuie uitat, deoarece fructele fermentează", spune Livia Nena, bionutriţionist. Mai mult, se recomandă evitarea lichidelor în timpul mesei. Sucul, apa sau vinul se beau după ce am terminat de mâncat, deoarece lichidele diluează sucul gastric, încetinesc digestia şi creează senzaţia de balonare.


Citeşte mai multe pe Gândul

 
Tag-uri:
alimente
,slabit
,
,top

 

Versiune mobil | completa