Bucuria microbiştilor: Primul meci de fotbal transmis în 3D!

Bucuria microbiştilor: Primul meci de fotbal transmis în 3D!

Confruntarea dintre Arsenal Londra şi Manchester United va rămâne în istorie! Şi, culmea, acest lucru nu va fi din cauza rivalităţii dintre cele două cluburi sau a situaţiei din clasamentul Premier League, ci pentru că acest meci va fi transmis pentru prima oară în direct, în 3D!

Televiziunea SKY a pregătit vizionarea 3D în nouă baruri din Marea Britanie, dar după cum ştim cu toţii că se răspândeşte, mai nou, această tehnologie, ne putem aştepta la un număr din ce în ce mai mare de astfel de vizionări şi în alte ţări din lume.

Pe scurt, tehnologia 3D foloseste un sistem cu două camere pentru a transmite imagini diferite pentru ochiul stâng şi cel drept. În plus, imaginile sunt derulate la o viteză de două ori mai mare decât în mod obişnuit. Ochelarii speciali asigură un efect de alternare a acestora, iar creierul le percepe ca fiind tridimensionale.

Pentru iubitorii de fotbal: primul meci transmis 3D in direct!

StirileProTV.ro

Britanicii deja pregătesc o televiziune care va transmite 3D o serie de evenimente precum partide rugby, spectacole, concerte şi filme. Pe când şi pe la noi aşa ceva?

Citeşte mai multe pe StirileProTV

 
Tag-uri:
tv
,3d
,fotbal
,anglia

 

Versiune mobil | completa