Află aici care sunt cele mai "populare" boli ale secolului XXI!

Află aici care sunt cele mai "populare" boli ale secolului XXI!

Dereglările de vedere, problemele cu auzul, formarea cheagurilor de sânge în zona picioarelor, depresia şi înfometarea sunt cele mai des întâlnite boli ale secolului vitezei

Viaţa modernă oferă o multitudine de oportunităţi, de la tehnologiile moderne invazive şi până la automatizarea tuturor lucrurilor. Specialiştii site-ului Howstuffworks.com spun că toate acestea ne afectează în mod pozitiv condiţia socială, deoarece ne uşurează munca, dar, din păcate, ne afectează sănătatea. Experţii au alcătuit un top al celor mai frecvente afecţiuni al secolului XXI.

Dereglările de vedere sunt cauzate de statul în faţa unui monitor ore în şir. Specialiştii spun că, deşi monitoarele au tot felul de filtre care să nu afecteze ochiul, lipsa pauzelor scurte la un interval de o oră sunt cauza apariţiei acestor afecţiuni. Astfel, este indicat ca persoanele care lucrează în faţa unui calculator să facă o pauză de maxim 10 minute în fiecare oră. În plus, se recomandă ca monitorul să fie aşezat perpendicular cu ochii, iar distanţa să fie de cel puţin 25 de centimetri şi maxim 35 de centimetri.

Citeşte mai multe pe Gândul

 

 

Versiune mobil | completa